Poleć z nami na niezapomnianą
wycieczkę do malowniczych Indii

Poznaj fascynującą kulturę i przeżyj cudowne chwile pod przewodnictwem biura podróży Happy Holiday Travel

Dowiedz się więcej

Ubezpiecz się na podróż

Twoje bezpieczeństwo to dla nas podstawa! Nasz zespół dopilnuje, abyś wraz ze swoją rodziną był odpowiednio przygotowany do dalekiej podróży.

Dowiedz się więcej

Profesjonalna obsługa
to motto naszej firmy

Wysokie standardy i wykwalifikowani doradcy sprawią,
że Twoja podróż będzie niezwykle przyjemna

Dowiedz się więcej

Wakacje marzeń tylko z nami

Przekonaj się, że nasz dynamiczny zespół sprosta Twoim najśmielszym oczekiwaniom! Nie ryzykuj, odwiedź doświadczonych specjalistów.

Dowiedz się więcej

Skorzystaj z wyjazdów
leczniczych nad Morze Martwe

Twoje ciało i umysł zasługują na najlepsze traktowanie!

Dowiedz się więcej
#WczesneWykrycieToŻycie

WIZY DO INDII

Pośredniczymy w składaniu wniosku o wizę do Indii.

NIEZBĘDNE DOKUMENTY: Paszport ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu z minimum dwoma wolnymi stronami, wypełniony w języku angielskim i podpisany wniosek wizowy (pod miejscem na zdjęcie oraz na końcu), aktualne, kolorowe zdjęcie, kopia biletu lotniczego lub rezerwacji.
BARDZO WAŻNE: Wiza turystyczna może być ważna od 6 miesięcy do 5 lat od daty wydania. Czas oczekiwania na wizę liczony jest od dnia następnego po złożeniu wniosku w Ambasadzie Indii, a wynosi od 10 do 20 dni roboczych. Jednorazowy pobyt w Indiach nie może przekroczyć 90 dni.
OPŁATY: Opłata konsularna za wizę sześciomiesięczną i roczną - 471,50 PLN, za wizę pięcioletnią - 849,50 PLN, pośrednictwo wizowe - 90 PLN lub 50 PLN dla klientów kupujących bilet do Indii lub pakiet wycieczkowy w Happy Holiday Travel Duo Sp. z o.o.

UWAGA!
W przypadku składania wniosku o wizę pięcioletnią (turystyczną, jak i biznesową), aplikant musi zjawić się osobiście w Bls International Visa Services (w godzinach 9.00-13.00) w celu oddania danych biometrycznych.

Wiza elektroniczna:

  1. 30-dniowa, ważna od dnia wydania promesy
    umożliwia dwukrotne przekroczenie granicy, bez możliwości przedłużenia czy zmiany terminu
    koszt: 10 USD + opłaty bankowe ok. 0,3 USD od kwietnia do czerwca
    koszt: 25 USD + opłaty bankowe ok. 0,7 USD od lipca do marca

  2. roczna (365 dni), ważna od dnia wydania promesy
    umożliwia wielokrotne przekroczenie granicy (jednorazowy pobyt do 90 dni)
    koszt: 40 USD + opłaty bankowe ok. 1 USD

  3. pięcioletnia, ważna od dnia wydania promesy
    umożliwia wielokrotne przekroczenie granicy (jednorazowy pobyt do 90 dni)
    koszt: 80 USD + opłaty bankowe ok. 2 USD

Wniesiona opłata nie jest równoznaczna z gwarancją otrzymania promesy wizowej oraz opłata nie podlega zwrotowi. Pośredniczymy w wypełnianiu wniosku i płatności. Koszt pośrednictwa 40 PLN. Szczegółowe informacje: wiza on-line.

Więcej informacji na www.blsindiavisa-poland.com
Wniosek wizowy

WIZY DO CHIN

Pośredniczymy w składaniu wniosku o wizę do Chin.

NIEZBĘDNE DOKUMENTY: Paszport ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu z min. dwoma wolnymi stronami; czytelnie wypełniony i podpisany wniosek wizowy; aktualne, kolorowe zdjęcie paszportowe; kopia biletu lotniczego (rezerwacji); potwierdzenie rezerwacji hotelowej; zaproszenie (jeśli dotyczy).
KOSZT WIZY: standardowa - 445,00 PLN (7 dni roboczych), ekspresowa - 555,00 PLN (3 dni robocze), pośrednictwo wizowe - 90,00 PLN

Więcej informacji na china-embassy.org, pl.china-embassy.org/pol oraz www.visaforchina.org.
Wniosek wizowy

WIZY DO IZRAELA

Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski. Obywatele polscy nie potrzebują wiz do Izraela.

Należy pamiętać, iż stempel izraelski w paszporcie oznacza automatycznie brak możliwości wjazdu doLibanu, Libii, Arabii Saudyjskiej, Syrii. Dlatego jeśli planujecie Państwo wizytę w tych krajach, należy poprosić urzędnika w Izraelu o niestemplowanie paszportu zarówno przy przylocie jak i przy wylocie (na osobnej kartce wydawanej przez służby graniczne jest stemplowana tzw. FLYING VISA). Nie ma natomiast problemu z wjazdem do Izraela przy uprzedniej bytności w krajach arabskich.

Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo na embassies.gov.il.

» INFORMACJE WIZOWE DLA OBYWATELI POLSKI

Potrzebujesz pomocy przy załatwianu wiz?
Skontaktuj się z nami za pomocą poniższego formularza.

Zostańmy w kontaktcie!

siedziba

Happy Holiday Travel Duo Sp. z o.o.
ul. Czackiego 3/5: 00-043 Warszawa

godziny

Biuro czynne jest od poniedziałku do piątku
w godzinach od 08.00 - 18.00, w soboty 10.00 - 14.00

Konsultacje on-line

Małgorzata

Joanna

Justyna

Follow @HHTDUO